(2/3 personen)
200 ml Bon Coco biologische kokosmelk
2 el Bon Coco kokosolie
70 gr groene curry
200 gr kipfilet
Groenten naar wens (boontjes, asperges, babymais oid)
1 el vissaus
1 el suiker
Verhit 2 el kokosolie in een pan. Doe de currypasta erbij en roerbak tot het aroma vrijkomt. Zet het vuur laag. Voeg de kokosmelk toe. Voeg de gesneden kipfilet, groenten, vissaus (naar smaak) en 1 eetlepel suiker toe. Laat de curry op laag vuur doorkoken tot de kip en groenten uw gewenste garing hebben. Serveer deze curry met rijst.
Voor minder pittige curry, voeg slechts de helft van de currypasta in het recept.
U kunt de kip met gesneden ossenhaas vervangen.
Voor een vegetarisch groene curry, vervang het vlees met bijvoorbeeld tofu of voeg meer groenten
van uw keuze toe.
Wees voorzichtig bij het toevoegen van vissaus, dit maakt het gerecht zout.