(2/3 pers)



 
Benodigdheden:
250 ml Bon Coco kokosmelk
1 el Bon Coco kokosolie
70 gr gele curry pasta
1 aardappel
250 gr kip
50 gr cherry tomaatjes
100 gr boontjes of groene asperges
*Optioneel: Om de curry extra scherp te maken kunt u 1 rode peper toevoegen
*Variatie tip: In plaats van garnalen of kip kunt u ook tilapiafilet gebruikenSnij de aardappel en chilipeper (optioneel) in stukjes en hou deze apart.
Verhit een eetlepel kokosolie in een wok en bak de kipstukjes gaar. Roerbak de currypasta
op halfhoog vuur tot een aroma vrijkomt. Voeg de Bon Coco kokosmelk, aardappel en cherrytomaten
toe en breng het geheel aan de kook. Meng de asperges/boontjes en de gesneden chilipeper en serveer de curry met Thaise rijst.
Categorie: Warme-gerechten
Voor dit recept gebruikten wij: