3-4 zoete aardappelen, geschild en in blokjes gesneden.
2 eetlepels Bon Coco kokosolie
½ theelepel zout
1 eetlepel kerriepoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel fijngemalen zwarte peper
*optioneel: 1 theelepel kaneelpoeder
*optioneel: 1 theelepel Cayennepeper
*optioneel: 1 theelepel kurkuma
 

1. Verwarm de oven voor 175 graden.
2. Plaats de zoete aardappelen in een grote ovenschaal en meng kokosnootolie met een eetlepel door de aardappelen heen, zodat de aardappelen goed bedekt zijn.
3. Plaats de ovenschaal met aardappelen in de oven en bak ze gedurende vijftien minuten. Haal de aardappelen uit de oven en meng alle kruiden goed door de aardappelen heen.
4. Doe de aardappelen terug in de oven en bak ze door voor 15-20 minuten of tot alle aardappelen gaar zijn. Serveer de aardappelen warm als lekkere gezonde snack of met een salade.

 
Categorie: Warme-gerechten
Voor dit recept gebruikten wij: