(+/- 25 Kokos Madeleines)
75 ml Bon Coco Kokosmelk light
200 gr bloem
130 gr suiker
3 eieren
1 theelepel bakpoeder
160 gr boter
Smelt de boter en laat deze afkoelen.
Meng de eieren en de suiker tot een luchtig geheel.
Meng de bloem met het bakpoeder.
Meng in een andere kom de Bon Coco kokosmelk light met de afgekoelde boter en voeg hierbij het ei/suiker mengsel toe. Roer dit rustig door en spatel voorzichtig de bloem er doorheen.
Dek het geheel af en zet enkele uren weg in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Haal het deeg uit de koelkast en schep het in de madeleine vormpjes. Zet dit 10-12 minuten in de voorverwarmde oven. Met een sateprikker kan je controleren of de kokos madeleines klaar zijn. Komt de prikker er droog uit, dan is het tijd om te smullen.